Proslava Dana Petrovca 2011

dnipetrovca2011-1.jpg

U danima 20.-22. maja 2011. godine u Bačkom Petrovcu održana je proslava Dana Petrovca. U okviru programa priređene su raznovrsne kulturne manifestacije.
Proslava je počela u četvrtak 19. maja u Galeriji „Zuzke Medveđove“, otvaranjem izložbe Vladimira Urbančeka.
U petak u poslepodnevnim časovima na Trgu slobode Udruženje petrovačkih žena organizovalo je prodaju i izložbu torti. Na trgu je takođe bila i izložba i prodaja meda i starog pčelarskog alata. U Biblioteci „Štefan Homola“ svoj rad je publici predstavilo Društvo filatelista izložbom pod nazivom „Marka - prozor u svet“ a u prostorijama KUD „Petrovska družina“ otvorena je izložba Udruženja petrovačkih likovnih umetnika.

c_704_330_16777215_00_images_stories_vesti_dnipetrovca2011-2.jpg
 

U subotu 21. maja u okviru proslave u velikoj sali Skupštine opštine Bački Petrovac održana je svečana akademija Saveta Mesne zajednice Bački Petrovac i Dobrovoljnog vatrogasnog društva, koji slavi 120 godina svog postojanja. Ovom prilikom upriličen je literarno – muzički program pod nazivom „Pored 120 godišnjeg plamena“.
Članovi jubilujućeg društva su za sve prisutne organizovali pokaznu vežbu u Ulici narodne revolucije.
Već tradicionalno za vreme proslave Dana Petrovca u Vrbari je organizovano takmičenje za najbolju dimljenu kobasicu i takmičenje u pravljenju kobasica. Pored kulena organizovano je i takmičenje za najbolju domaću rakiju.
Nedelja je bila posvećena izložbi mladunaca sitnih životinja, koju je organizovalo Udruženje odgajivača sitnih životinja, prezentaciji rada Kluba radioamatera i sportskim aktivnostima: takmičenju u ribolovu, takmičenju u gađanju glinenih golubova , turniru u stolnom tenisu, šahovskom turniru i fudbalskoj utakmici.

SNS plagat 2024r

IZB

UZBUNJIVANJE

sdsadas

vakcina19

kulen3

JAVNO DOSTAVLJANJE

kupci 1

baner2022

izbori2022

Popis

zastava222BANER

Budi popisivac

JAZAVAC2

za sajt

Преузимање докумената

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

банер сајт српски ћирилица

Pregled javne imovine

ex6

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика