Opština Bački Petrovac dobila posebno priznanje MLADGRAD 2011

Obrenovac.jpg 

MLADGRAD priznanje je po drugi put dodeljeno u ponedeljak 15. avgusta 2011. godine u holu Narodne banke Srbije. Ovo priznanje dodeljuje se lokalnim samoupravama, formalnim i neformalnim organizacijama i pojedincima koji su doprineli poboljšanju položaja mladih u lokalnoj zajednici.
 U partnerstvu sa Ministarstvom omladine i sporta i Ministarstvom za ljudska i manjinska prava, državnu upravu i lokalnu samoupravu, Građanske inicijative dodeljuju MLADGRAD 2011. u okviru obeležavanja Međunarodnog dana mladih i zvaničnog kraja godine mladih prema kalendaru UN.

mladgrad-image.jpg  mladgrad-image1.jpg

Promocija svih uspešnih priča i pozitivnih rezultata, kao i ohrabrivanje svih lokalnih samouprava da se aktiviraju po pitanjima mladih, cilj je MLADGRAD priznanja čiji su nagrađeni svrstani u sledeće tri kategorije:
 Lokalnoj samoupravi za ukupan doprinos unapređenju položaja mladih u lokalnoj zajednici. Priznanja u ovoj kategoriji dobile su Opštine Ruma, Pirot i Kuršumlija, kao i gradovi Novi Pazar i Smederevo. Glavnu nagradu odnela je Gradska Opština Obrenovac.
 Lokalnoj samoupravi za dodeljen javni prostor omladinskoj inicijativi u lokalnoj zajednici. Glavnu nagradu dobila je Opština Bečej.
 Lokalnoj omladinskoj organizaciji, neformalnoj grupi ili inicijativi za doprinos unapređenju saradnje između lokalne samouprave i mladih.
mladgrad-image2.jpgPriznanja u ovoj kategoriji dodeljena su Nezavisnoj omladinskoj organizaciji Rume, Omladinskom centru Surdulica i NVO Zaječarska inicijativa, dok je glavnu nagradu dobilo Udruženje FORCA iz Požege.
 Pored glavnih nagrada, u okviru kategorija dodeljena su posebna priznanja. Za naročit doprinos unapređenju položaja ranjivih kategorija mladih priznanje je dobila Opština Bački Petrovac, a za lični doprinos poboljšanju položaja mladih u lokalnoj zajednici, priznanje je uručeno Admiru Veljoviću, koordinatoru Kancelarije za mlade opštine Prijepolje.


 (preuzeto sa sajta Građanske inicijative)

SNS plagat 2024r

IZB

UZBUNJIVANJE

sdsadas

vakcina19

kulen3

JAVNO DOSTAVLJANJE

kupci 1

baner2022

izbori2022

Popis

zastava222BANER

Budi popisivac

JAZAVAC2

za sajt

Преузимање докумената

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

банер сајт српски ћирилица

Pregled javne imovine

ex6

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика