Predsednik Opštine Bački Petrovac potpisao je Memorandum o saradnji u oblasti upravljanja otpadom.

zelena-inicijativa-1.jpg
 Predsednik Opštine Bačaki Petrovac Pavel Marčok je dana 04. decembra 2012 . godine potpisao Memorandum o saradnji u oblasti upravljanja otpadom na lokalnom nivou. Inicijator potpisivanja memoranduma je Zelena inicijativa , koja predstavlja mrežu od 22 organizacije građanskog društva u Srbiji. U ime Zelene inicijative memorandum je potpisao Miloš Đajić.
Potpisivanju istog su prisustvovali i najbliži saradnici predsednika opštine i direktori javnih komunalnih preduzeća u Opštini Bački Petrovac.
Naša opština je prva koja je potpisala ovaj memorandum a koji se odnosi na upravljanje otpadom, unapređenje postojećih lokalnih planova upravljanja otpadom i njihove revizije , podsticanje saradnje sa civilnim sektorom i komunikaciju sa građanima, promovisanje evropskih vrednosti u oblasti zaštite životne sredine.
Zelena inicijativa će pružiti lokalnoj samoupravi promociju dobre prakse uključivanjem u program edukacije , pružiti podršku i pomoć u uspostavljanju saradnje sa ostalim lokalnim subjektima. I predsednik Opštine Bački Petrovac Pavel Marčok i predstavnik Zelene inicijative su se složili i izrazili zadovoljstvo što je Opština Bački Petrovac prva koja je potpisala ovaj memorandum. Predsednik Opštine Pavel Marčok je napomenuo da su naša opština i građani puno napredovali u poboljšanju svesti o čuvanju životne sredine i pohvalio je naše sugrađane da sa lakoćom prihvataju nove ideje i inicijative lokalne samouprave, koje se odnose na zaštitu i očuvanje životne sredine.
zelena-inicijativa-2.jpg
zelena-inicijativa-3.jpg

SNS plagat 2024r

IZB

UZBUNJIVANJE

sdsadas

vakcina19

kulen3

JAVNO DOSTAVLJANJE

kupci 1

baner2022

izbori2022

Popis

zastava222BANER

Budi popisivac

JAZAVAC2

za sajt

Преузимање докумената

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

банер сајт српски ћирилица

Pregled javne imovine

ex6

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика