Predsednik Opštine je prisustvovao konferenciji za novinare Nacionalnog saveta slovačke n.manjine

Predseda-v-NRSNM
Dana 18. januara 2013. godine u prostorijama Nacionalnog saveta slovačke nacionalne manjine održana je konferencija za novinare , kojoj je prisustvovao i predsednik Opštine Bački Petrovac Pavel Marčok. Tema konferencije , koju je otvorila predsednica Nacionalnog saveta slovačke nacionalne manjine Ana Tomanova Makanova, je bio jubilej - 10. godina od osnivanja Nacionalnog saveta slovačke nacionalne manjine. Ovom prilikom je predstavljen dosadašnji rad i funkcionisanje saveta, kao i planovi za budućnost.
Predsednica Ana Tomanova Makanova je navela da će godina 2013. biti u znaku obeležavanja desetogodišnjeg postojanje ove institucije značajne za slovačku nacionalnu manjinu a obeležiće se raznim manifestacijama i prigodnim programima.
Na konferenciji za novinare Nacionalnog saveta slovačke nacionalne manjine osim predsednice Ane Tomanove Makanove i predsednika Opštine Bački Petrovac Pavela Marčoka , koji je ujedno i predsednik Odbora za službanu upotrebu jezika i pisma , učestvovali su i potpredsednici saveta, kao i predsednici odbora za kulturu , informisanje i školstvo.

SNS plagat 2024r

IZB

UZBUNJIVANJE

sdsadas

vakcina19

kulen3

JAVNO DOSTAVLJANJE

kupci 1

baner2022

izbori2022

Popis

zastava222BANER

Budi popisivac

JAZAVAC2

za sajt

Преузимање докумената

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

банер сајт српски ћирилица

Pregled javne imovine

ex6

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика