Održan sastanak na temu izgradnje novog vatrogasnog doma u Bačkom Petrovcu

vatrogasci slika

Dana 23. februara 2024. godine održan je inicijalni sastanak u prostorijama Opštinske uprave sa pukovnikom policije i načelnikom Okružnog štaba za vanredne situacije Južnobačkog upravnog okruga u Novom Sadu Stojanom Milovcem, njegovim zamenikom Ivanom Radisavljevićem i načelnikom VSJBP komandantom Milanom Štrbom, te rukovodstvom Opštinske uprave na temu obostrane saradnje i izgradnje novog vatrogasnog doma za profesionalnu vatrogasnu jedinicu u Bačkom Petrovcu. Sastanku su ispred Opštine Bački Petrovac prisustvovali predsednica Opštine Jasna Šproh, načelnik Opštinske uprave Dušan Rašeta, zamenik načelnika Opštinske uprave Predrag Bojanić, rukovodilac Odeljenja za privredu, urbanizam, komunalno-stambene i inspekcijske poslove Duško Lukač, Ondrej Jovankovič, lice zaposleno na poslovima odbrane, vanrednih situacija i bezbednosti i zdravlja na radu u Opštinskoj upravi, Rastislav Labat, savetnik za imovinsko-pravne poslove i Miroslav Častven, građevinski inženjer.


Predstavnici Opštine Bački Petrovac su izrazili saglasnost za prenos svojine na građevinskom zemljištu u k.o. Bački Petrovac radi izgradnje novog vatrogasnog doma.
Vrednost investicije bi bila 60 miliona dinara a investitor Ministarstvo unutrašnjih poslova - Sektor za vanredne situacije.
Velika nam je čast što će se ova investicija realizovati upravo u Bačkom Petrovcu.

SNS plagat 2024r

IZB

UZBUNJIVANJE

sdsadas

vakcina19

kulen3

JAVNO DOSTAVLJANJE

kupci 1

baner2022

izbori2022

Popis

zastava222BANER

Budi popisivac

JAZAVAC2

za sajt

Преузимање докумената

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

банер сајт српски ћирилица

Pregled javne imovine

ex6

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика