Održana trodnevna obuka na temu „Mogućnosti finansiranja putem EU fondova“

Naslovna

U periodu od  30.10. do 01.11.2019. godine u velikoj sali Skupštine opštine Bački Petrovac Fond „Evropski poslovi“ Autonomne Pokrajine Vojvodine realizovao je obuku „Mogućnosti finansiranja putem EU fondova“ u oblasti upravlјanja projektnim ciklusom i upoznavanja sa svim elementima i procedurama neophodnim za formulisanje uspešnih predloga projekata za konkurisanje na EU konkurse.

Predstavnicima ustanova i organizacija iz opštine Bački Petrovac na trodnevnoj obuci predstavlјeni su EU programi koji su dostupni Republici Srbiji sa akcentom na INTEREG IPA Programe prekogranične saradnje na koje Vojvodina ima mogućnost da aplicira.

Glavni cilј obuke je bio da se učesnici osposobe za upravlјanje fondovima Evropske unije, nauče samostalno da formulišu predloge projekata i strateški ih pozicioniraju u okvire definisanih prioriteta i mera, kao i finansijskih ograničenja.

Po uspešnom završetku obuke polaznicima je sertifikate uručio predsednik Opštine Bački Petrovac Srđan Simić  koji se zahvalio Fondu na održanoj obuci, polaznicima koji su pohađali obuku, kao i organizatoru obuke,  Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj Opštine Bački Petrovac.

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика