99. sednica ( telefonska/elektronska) Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac

grb-opstine-vesti.pngDana 14.06.2023. godine održana je 99. (telefonska/elektronska) sednica Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac.

Kontaktirani su sledeći članovi Opštinskog veća: Jasna Šproh, Dragan Krčmar, Srđan Stojanović, Ondrej Bovđiš, Mihal Hatalјa, Gavra Govorčin i Bojana Ilišević.

Zapisnik je sačinila Kristina Benka Stojisavlјević, sekretar Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac.

Sednicu je sazvala predsednica Opštinskog veća, tako što je svim članovima Opštinskog veća elektronskim putem poslat predlog dnevnog reda sa materijalom, radi razmatranja, a sekretar Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac je kontaktirao članove Veća koji su se izjašnjavali povodom tačaka dnevnog reda.

D N E V N I  R E D

  1. Razmatranje nacrta i utvrđivanje predloga Odluke o donošenju Godišnjeg programa zaštite, uređenja ikorišćenja polјoprivrednog zemlјišta Opštine Bački Petrovac za 2023. godinu;

Povodom 1. tačke dnevnog reda Opštinsko veće Opštine Bački Petrovac je donelo

 

Z A K LJ U Č A K

 

U t v r đ u j e    s e predlog Odluke o donošenju Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja polјoprivrednog zamlјišta Opštine Bački Petrovac za 2023. godinu i prosleđuje Skupštini Opštine Bački Petrovac na razmatranje i donošenje.

                Za izvestioca na sednici Skupštine Opštine Bački Petrovac povodom ovog pitanja određuje se predsednik Komisije za izradu Godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja polјoprivrednog zamlјišta na teritoriji Opštine Bački Petrovac – Srđan Simić.

NAPOMENA: Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u ovom Izveštaju koji su upotreblјeni u muškom gramatičkom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola.

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика