Izveštaj sa 22 sednice Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac

Predsednik Opštine Bački Petrovac Pavel Marčok je za 17.04.2013. godine sazvao 22. sednicu Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac.
Sednici Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac su prisustvovali predsednik Opštine Bački Petrovac Pavel Marčok, i članovi Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac- Đorđo Šarić, Samuel Valo, VladimirSikora.
Odsutni: Miroslav Čeman,Pavel Žilaji, Branislav Kevenski.
 Osim članova Opštinskog veća sednici su prisustvovali: Vladislav Tarnoci- načelnik Opštinske uprave Opštine Bački Petrovac kao i rukovodioci Odeljenja u Opštinskoj upravi- Jan Jovankovič, Boško Bogunović i Dušan Govorčin i Katarina Rašeta, opštinski javni pravobranilac.
Na početku sednice utvrđen je sledeći:
Dnevni red
1. Razmatranje i usvajanje Izveštaja o radu Opštinskog veća i Predsednika opštine Bački Petrovac u 2012. godini;
2. Razmatranje i usvajanje Izveštaja o radu Opštinske uprave opštine Bački Petrovac za 2012 godinu;
3. Obaveštenje o Zapisniku Ministarstva pravde i državne uprave o redovnom nadzoru u Opštinskoj upravi Opštine Bački Petrovac;
4. Razmatranje i usvajanje Izveštaja o radu Opštinskog javnog pravobranioca Bački Petrovac za 2012.godinu;
5. Razmatranje i donošenje Rešenja o utvrđivanju prosečne tržišne vrednosti nepokretnosti;
6. Razmatranje i odlučivanje povodom molbe za finansiranje putnih troškova mesečne karte na relaciji Kulpin-Novi Sad podnosioca Arsenović Arsena;
7. Razmatranje i donošenje Odluke o angažovanju eksterne revizije za završni račun budžeta opštine Bački Petrovac za 2012.godinu;
8. Pitanja i predlozi.

Kada su u pitanju prva, druga i četvrta tačka dnevnog reda usvojeni su Izveštaj o radu Opštinskog veća i Predsednika opštine Bački Petrovac za 2012 godinu, Izveštaj o radu Opštinske uprave opštine Bački Petrovac za 2012 godinu i Izveštaj o radu opštinskog javnog pravobranilaštva opštine Bački Petrovac za 2012 godinu, te su isti upućeni Skupštini opštine Bački Petrovac na dalje razmatranje i davanje saglasnosti . Povodom treće tačke dnevnog reda, načelnik Opštinske uprave g. Tarnoci je obavestio članove veća o Zapisniku o redovnom nadzoru u opštinskoj upravi Opštine Bački Petrovac Ministarstva pravde i državne uprave i izvršenim merama naloženih od strane Upravnog inspektora. Nakon toga jednoglasno je doneto Rešenje o utvrđivanju prosečne tržišne vrednosti nepokretnosti. Kada je u pitanju šesta tačka dnevnog reda gde se odlučivalo povodom molbe za finansiranje putnih troškova mesečne karte na relaciji Kulpin – Novi Sad koju je podneo Arsen Arsenović, opštinsko veće je jednoglasno donelo Rešenje kojim se odobravaju putni troškovi podnosiocu u visini od 50% od radničke mesečne karte. Zatim je jednoglasno doneta Odluka o angažovanju ekterne revizije za završni račun budžeta opštine Bački Petrovac za 2012 godinu.
S obzirom da nije bilo pitanja i predloga predsednik Opštine Bački Petrovac Pavel Marčok se prisutnima zahvalio na saradnji i 22 sednicu Opštinskog veća opštine Bački Petrovac zaključio 17.aprila 2013. godine.

SNS plagat 2024r

IZB

UZBUNJIVANJE

sdsadas

vakcina19

kulen3

JAVNO DOSTAVLJANJE

kupci 1

baner2022

izbori2022

Popis

zastava222BANER

Budi popisivac

JAZAVAC2

za sajt

Преузимање докумената

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

банер сајт српски ћирилица

Pregled javne imovine

ex6

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика