Izveštaj sa 40. sednice Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac

Predsednik Opštine Bački Petrovac Pavel Marčok je 31.01.2014. godine sazvao 40. sednicu Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac.
Sednici Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac prisustvovali su predsednik Opštine Bački Petrovac Pavel Marčok, i članovi Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac-Đorđo Šarić, Samuel Valo, Branislav Kevenski i Pavel Žilaji.
Odsutni: Miroslav Čeman i Vladimir Sikora.
 Osim članova Opštinskog veća sednici su prisustvovali: Rukovodioci Odeljenja u Opštinskoj upravi - Jan Jovankovič, Boško Bogunović i Dušan Govorčin i direktor „Direkcije za izgradnju opštine“ Bački Petrovac, Bovđiš Ondrej.
Na početku sednice utvrđen je sledeći:
Dnevni red
- usvajanje zapisnika sa 38. sednice opštinskog veća

1. Razmatranje i donošenje Plana javnih nabavki Opštine Bački Petrovac za 2014.godinu,
2. Razmatranje Zaključka Nadzornog odbora JP „Direkcija za izgradnju opštine“ Bački Petrovac br.20-3/2014 a u vezi usvajanja Plana javnih nabavki za 2014 godinu,
3. Razmatranje Zaključka Nadzornog odbora JP „Direkcija za izgradnju opštine“ Bački Petrovac br.20-1/2014 a u vezi usvajanja Izveštaja o radu i finansijskog izveštaja Direkcije za građevinsko zemljište, putnu privredu i komunalne delatnosti Opštine Bački Petrovac za 2013.godinu,
4. Razmatranje Kadrovskog plana Opštinske uprave opštine Bački Petrovac za 2014.godinu,
5. Razmatranje Programa za podsticanje razvoja poljoprivrede Opštine Bački Petrovac,
6. Razmatranje Konkursa za dodelu sredstava bankama za subvencionisanje bankarskih gotovinskih kredita namenjenih registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima sa teritorije Opštine Bački Petrovac,
7. Razmatranje predloga Odluke o izradi plana generalne regulacije naselja Maglić,
8. Razmatranje i donošenje Rešenja o raspodeli sredstava udruženjima,
9. Pitanja i predlozi.

Nakon što je usvojen jednoglasno zapisnik sa 38.sednice Opštinskog veća pristupilo se razmatranju tačaka dnevnog reda. Kada su u pitanju prva i druga tačka dnevnog reda članovi opštinskog veća su jednoglasno usvojili Plan javnih nabavki Opštine Bački Petrovac za 2014 godinu i Plan javnih nabavki za 2014.godinu JP „Direkcije za izgradnju opštine“ Bački Petrovac. Od strane članova veća jednoglasno je usvojen Izveštaj o radu i finansijski izveštaj Direkcije za građevinsko zemljište, putnu privredu i komunalne delatnosti Opštine Bački Petrovac za 2013.godinu, te prosleđen Skupštini opštine Bački Petrovac na razmatranje i usvajanje. Povodom četvrte tačke dnevnog reda donet je Kadrovski plan Opštinske uprave Opštine Bački Petrovac za 2014.godinu u kojem su obrazloženi problemi u kadrovskoj strukturi i predložena rešenja koja se mogu realizovati u toku 2014.godine. Zatim je jednoglasno usvojen Program za podsticanje razvoja poljoprivrede Opštine Bački Petovac, kojim programom se utvrđuju namene i način korišćenja budžetskih sredstava u cilju unapređenja poljoprivrede na području opštine Bački Petrovac a za te namene je planirano budžetom opštine Bački Petrovac 4.000.000,00 dinara, nakon čega je upućen Skupštini opštine Bački Petrovac na razmatranje i donošenje. Zatim je odobren Konkurs za dodelu sredstava bankama za subvencionisanje bankarskih gotovinskih kredita namenjenim registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima sa teritorije opštine Bački Petrovac. U nastavku sednice članovi Opštinskog veća su usvojili Odluku o izradi plana generalne regulacije naselja Maglić, i prosledili Skupštini opštine Bački Petrovac na razmatranje i donošenje. Zatim je jednoglasno doneto Rešenje o raspodeli sredstava udruženjima.
Predsednik opštine Pavel Marčok je 40. sednicu Opštinskog veća opštine Bački Petrovac zaključio 31.januara 2014. godine u 17,00h.

SNS plagat 2024r

IZB

UZBUNJIVANJE

sdsadas

vakcina19

kulen3

JAVNO DOSTAVLJANJE

kupci 1

baner2022

izbori2022

Popis

zastava222BANER

Budi popisivac

JAZAVAC2

za sajt

Преузимање докумената

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

банер сајт српски ћирилица

Pregled javne imovine

ex6

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика