Отпочети радови на изградњи новог бунара за снабдевање пијаћом водом становника Гложана

Bunar u Glozanu

Дана 30. јануара 2015. године у 10.00 часова у Улици ослободилачкој поред пијаце, званично су отпочети радови на изградњи новог бунара за снабдевање пијаћом водом становника Гложана. Радове су обишли председник Општине Бачки Петровац Павел Марчок, председник Савета Месне заједнице Гложан и посланик у Скупштини АПВ Јан Бохуш, директор д.о.о. „Глоаквалис“ из Гложана Самуел Вало и помоћник председника општине Ондреј Бенка. Овом приликом су присутне представнике медија ближе информисали о самој инвестицији, која износи око 10.000.000,00 динара, при чему је 4.000.000,00 динара обезбедила Општине Бачки Петровац из буџета општине а остала средства су обезбеђена путем пројекта из Покрајинског секретаријата за пољопривреду, водопривреду и шумарство Владе АПВ.

Овом приликом се председник Савета Месне заједнице Гложан захвалио председнику општине за издвојена финансијска средства и нагласио да је нови бунар са квалитетном и здравом пијаћом водом грађанима Гложана потребан, чиме ће се побољшати и сам квалитет њиховог живота.
Председник Општине Бачки Петровац Павел Марчок појаснио је да је ово прва од сличних инвестиција, које планира наша општина. Планирано је припајање канализационе мреже насељеног места Кулпин на пречистач отпадних вода у Бачком Петровцу и изградња фабрике пијаће воде, чиме би се решило водоснабдевање здравом пијаћом водом грађана наше општине.

 

Bunar u Glozanu 2

Bunar u Glozanu 3

Bunar u Glozanu 4

SNS plagat 2024r

IZB

UZBUNJIVANJE

sdsadas

vakcina19

kulen3

JAVNO DOSTAVLJANJE

kupci 1

baner2022

izbori2022

Popis

zastava222BANER

Budi popisivac

JAZAVAC2

za sajt

Преузимање докумената

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

банер сајт српски ћирилица

Pregled javne imovine

ex6

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика