Potpisan Protokol o saradnji u vezi s realizacijom programa "Za čistije i zelenije škole u Vojvodini" u Pokrajinskoj vladi

nsl1. marta 2024. godine u Pokrajinskoj vladi potpisan je Protokol o saradnji u vezi s realizacijom programa "Za čistije i zelenije škole u Vojvodini", čiji je cilj da se podignu svest i lična odgovornost za brigu o životnoj sredini u vaspitno-obrazovnim ustanovama i lokalnim zajednicama na teritoriji AP Vojvodine.

Pokrajinski sekretarijat za urbanizam i zaštitu životne sredine, kao koordinator programa, ove godine je potpisao i pojedinačne sporazume o saradnji sa svih 45 jedinica lokalne samouprave u AP Vojvodini, sa ciljem da se nagradi još veći broj dece i vaspitno-obrazovnih ustanova. Sporazum je u ime Opštine Bački Petrovac potpisao zamenik predsednice Opštine Dragan Krčmar. Na ovom dogadjaju prisutnima se obratila podsekretarka Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine Brankica Tabak, koja je istaklada će gradovi i opštine organizovati prevoz na izlete za vaspitno-obrazovne ustanove koje budu nagrađene u ovom ciklusu. Program "Za čistije i zelenije škole u Vojvodini" realizuje se već 15 godina i u njemu je do sada učestvovalo preko 600 vaspitno-obrazovnih ustanova, kroz različite aktivnosti kao što su edukativne i kreativne radionice, uređenje i ozelenjavanje ustanova, prikupljanje sekundarnih sirovina (papirna, plastična, limena ambalaža), uvođenje novih koncepata ekološke edukacije (eko-kutak, ekološki časopisi, biološke/ekološke sekcije), kao i uvođenje novih metoda učenja u oblasti zaštite životne sredine.

SNS plagat 2024r

IZB

UZBUNJIVANJE

sdsadas

vakcina19

kulen3

JAVNO DOSTAVLJANJE

kupci 1

baner2022

izbori2022

Popis

zastava222BANER

Budi popisivac

JAZAVAC2

za sajt

Преузимање докумената

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

банер сајт српски ћирилица

Pregled javne imovine

ex6

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика