Poseta Opštini Bački Petrovac "Unapredimo sport u Vojvodini"

tribina-sport-omladina.jpg 

Predstavnici Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu dr Milorad Dokmanac, Branko Vujović, Jasna Pešić i Miroslav Kovačev su u okviru nastavka realizacije projekta "Unapredimo sport u Vojvodini" u četvrtak 24. februara 2011 . godine posetili Opštinu Bački Petrovac . Pored predstavnika Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu poseti je prisustvovao i zamenik direktora Pokrajinskog zavoda za sport Mihailo Miletić.
U ime Opštine Bački Petrovac goste je primio i pozdravio zamenik predsednika opštine gospodin Jan Hansman. Osnovni cilj ove posete, svakako je bila organizacija tribine - radnog sastanka sa predstavnicima sportskih organizacija, obrazovnih ustanova kao i lokalne samouprave. 

Na samom početku posete predstavnici sekretarijata su u pratnji gospodina Jana Hansmana obišli otvorene sportske terene kao i novu i staru filskulturnu salu koje se nalaze u sklopu Osnovne škole u Bačkom Petrovcu.
Na početku tribune, nakon  obraćanja prisutnim, gospodin Jan Hansman  je u nekoliko reči ukazao na  predstojeće aktivnosti i u kratkim crtama goste upoznao sa stanjem sporta u Opštini Bački Petrovac.
U ime Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu obratio se  Branko Vujović , koordinator na ovom projektu .
Radni deo tribine otvorio je Dr. Milorad Dokmanac koji je u okviru svoje prezentacije govorio o modelima funkcionisanja sporta na nivou lokalne samouprave, kao jednog od osnovnih preduslova za stvaranje kvalitetnijih uslova za razvoj sporta. Branko Vujović, Jasna Pešić i Miroslav Kovačev su govorili o ulozi i mogućnostima saradnje sportskih organizacija i lokalne samouprave sa Pokrajinskim sekretarijatom za sport i omladinu, takođe u cilju stvaranja što boljih uslova za unapređenje sporta, dok je Mihailo Miletić u svom izlaganju predstavio Pokrajinski zavod za sport i mogućnosti koje zavod pruža u nadgradnji i unapređenju stručnog rada i sporta uopšte.

SNS plagat 2024r

IZB

UZBUNJIVANJE

sdsadas

vakcina19

kulen3

JAVNO DOSTAVLJANJE

kupci 1

baner2022

izbori2022

Popis

zastava222BANER

Budi popisivac

JAZAVAC2

za sajt

Преузимање докумената

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

банер сајт српски ћирилица

Pregled javne imovine

ex6

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика