Opština Bački Petrovac u Radnoj poseti republici Slovenija

v-slovenia.jpg 

Radna delegacija Opštine Bački Petrovac je u periodu od 13. do 15. decembra 2009. godine boravila u Republici Sloveniji u organizaciji Agencije »Lex«.  
Prilikom posete upoznali su se sa radom lokalne samouprave Opština Kamnik, Slovenske Konjice i Zreče. Cilj posete je bilo upoznavanje sa funkcionisanjem opština i opštinskih uprava Republike Slovenije u proteklom periodu tj. pre ulaska u Evropsku uniju i periodu posle ulaska u EU, kao i sagledavanje mogućnosti saradnje i partnerstva sa pomenutim opštinama i mogućnost konkurisanja na pretpristupne fondove Evropske unije i korišćenje sredstava EU za razvoj privrednih subjekata i opštine u procesu ulaska u Evropsku uniju.

v-slovenia2.jpg 

Prvog dana posete delegacija se upoznala sa izgradnjom Banje Snovik koja je najvećim delom finansirana sredstvima EU. Drugog dana posete delegaciju je primio predsednik Opštine Slovenske Konice  g.-din Miran Gorinšek. U okviru posete Opštine Slovenske Konjice delegacija se upoznala sa radom Opštinske uprave kao i sa nadležnostima Opštine u oblasti infrastrukture i komunalnih delatnosti. U poslepodnevnim časovima bio je upriličen razgovor sa privrednicima Opštine Slovenske Konjice kao i obilazak firme »Oplast«  koja se bavi proizvodnjom plastičnih delova. Trećeg dana delegacija je boravila u Opštini Zreče gde ih je primio predsednik opštine g.-din Boris Podvršnik i načelnica Opštinske uprave Sandra Godec Mavhar.
Kao rezultat ove posete trebalo bi biti konkretizovanje saradnje pre svega u pogledu partnerstva na projektima korišćenja pretpristupnih fondova EU. 

SNS plagat 2024r

IZB

UZBUNJIVANJE

sdsadas

vakcina19

kulen3

JAVNO DOSTAVLJANJE

kupci 1

baner2022

izbori2022

Popis

zastava222BANER

Budi popisivac

JAZAVAC2

za sajt

Преузимање докумената

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

банер сајт српски ћирилица

Pregled javne imovine

ex6

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика