Potpredsednik Slovačke vlade u poseti Opštini Bački Petrovac

podpredsednikSK-bp-1.jpg 

Dana 1. septembra 2011. godine Opštinu Bački Petrovac je posetio potpredsednik Vlade Slovačke Republike i ministar rada, socijalnih poslova i porodice Slovačke Republike Jozef Mihal. Cenjeni gost je posetio Vojvodinu i sredine u kojima živi slovačka nacionalna zajednica.
Domaćin delegacije u našoj opštini je bio predsednik vojvođanske vlade dr Bojana Pajtić. U zvaničnoj poseti su bili i Snežana Lakićević, državni sekretar u republičkom Ministarstvu za rad i socijalnu politiku, Miroslav Vasin, pokrajinski sekretar za rad, zapošljavanje i ravnopravnost polova, predsednik Opštine Bački Petrovac Vladimir Turan, narodni poslanik u parlamentu RS Pavel Marčok, Nj.E. ambasador Slovačke Republike u Beogradu Jan Varšo, Katarina Stehlikova, konzul Slovačke Republike u Srbiji, Jan Bohuš, poslanik u Skupštini AP Vojvodine, Patricija Bojkova, direktorka Odeljenja za analize u oblasti socijalnog i penzijskog osiguranja, Sanela Poturakova, šef protokola i direktorka Odeljenja za medjunarodne odnose, Dragana Radovanović, načelnica Odeljenja za medunarodnu saradnju, evropske integracije i projekte i Siniša Stanivuk, predsednik Skupštine opštine Bački Petrovac.

c_704_330_16777215_00_images_stories_vesti_podpredsednikSK-bp-2.jpg 

c_704_330_16777215_00_images_stories_vesti_podpredsednikSK-bp-3.jpg 

Prijem gostiju je održan u maloj sali Skupštine opštine Bački Petrovac.
Nakon završetka prijema gosti su posetili Biznis inkubator u Bačkom Petrovcu, Dom Matice slovačke u Srbiji i Aqua park, za čiju izgradnju je Aqua Terming Invest iz Slovačke obezbedio 22 miliona eura.

* Fotografije preuzete sa www.vojvodina.gov.rs

SNS plagat 2024r

IZB

UZBUNJIVANJE

sdsadas

vakcina19

kulen3

JAVNO DOSTAVLJANJE

kupci 1

baner2022

izbori2022

Popis

zastava222BANER

Budi popisivac

JAZAVAC2

za sajt

Преузимање докумената

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

банер сајт српски ћирилица

Pregled javne imovine

ex6

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика