Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

Vasin

 У оквиру радне посете Општину Бачки Петровац је посетио потпредседник Владе АПВ и покрајински секретар за привреду, запошљавање и равноправност полова п.г. Мирослав Васин и заменик покрајинског секретара за привреду, запошљавање и равноправност полова п.г. Јухас Балинт.
Посета је реализована 26. јуна 2015. године са почетком у 10.30 х у кабинету председника Општине Бачки Петровац Павла Марчока. На састанку осим председника општине и његових сарадника био је присутан и посланик у Скупштини АПВ Јан Бохуш.

У оквиру посете гости су обишли нову бициклистичку стазу у Бачком Петровцу у Улици новосадској. Овом приликом је потпредседник Владе АПВ Мирослав Васин информисао присутне да је покрајинска Влада одобрила пројекат наставка изградње бициклистичке стазе у Улици новосадској и 14. ВУСБ и за ту намену издвојила средства у износу од 3.5 милиона динара.
Укупно на пројекте, које се тичу побољшања безбедности саобраћаја, за нашу општину из Покрајинског секретаријата за привреду, запошљавање и равноправност полова издвојено је скоро 10 милиона динара.

gallery1 gallery1 gallery1
gallery1 gallery1 gallery1