Predsednik Opštine Bački Petrovec je primio delegaciju gradske policije iz Njitre

delegaciju-gradske-policije-iz-Njitre.jpg
 Dana 27. septembra 2012. godine predsednik Opštine Bački Petrovac Pavel Marčok je primio delegaciju gradske policije iz Njitre. Prijem se održao u maloj sali Skupštine opštine Bački Petrovac. Istom su prisustvovali predstavnici gradske policije iz Njitre, načelnik Policijske stanice u Bačkom Petrovcu Jan Vozar sa svojim saradnicima i pomoćnik predsednika Opštine Bački Petrovac Siniša Stanivuk. 
Gradska policija iz Njitre je u poseti svojim kolegama u Bačkom Petrovcu. Radi se o tradicionalnoj saradnji i druženju između Policijske stanice u Bačkom Petrovcu i gradske policije iz Njitre koja traje već 10 godina. Svake godine se predstavnici ovih policija susreću ili u Njitri ili u Bačkom Petrovcu.
Cilj saradnje i posete je pre svega razmena iskustava, ali i druženje . Za goste iz Njitre pripremljen je bogat sportsko-rekreativan program. Posetom centra za trening u Sremskoj Kamenici gosti su se upoznali sa sistemom nastave i treniranja mladih policajaca a tokom razgovora sa zamenikom načelnika Policijske uprave Novi Sad i sa sistemom rada u našoj policiji uopšre.
c_704_330_16777215_00_images_stories_vesti_2012_delegaciju-gradske-policije-iz-Njitre-2.jpg 

SNS plagat 2024r

IZB

UZBUNJIVANJE

sdsadas

vakcina19

kulen3

JAVNO DOSTAVLJANJE

kupci 1

baner2022

izbori2022

Popis

zastava222BANER

Budi popisivac

JAZAVAC2

za sajt

Преузимање докумената

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

банер сајт српски ћирилица

Pregled javne imovine

ex6

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика