Centar za socijalni rad

Stručni skup supervizora

Opširnije: Stručni skup supervizora 
Centar za socijalni rad opštine Bački Petrovac je 24.10.2013.god. bio organizator i domaćin stručnog skupa druge grupe supervizora koji je održan u prostorijama Turističke organizacije.Stručnom skupu su prisustvovali supervizori iz csr Kula,Vrbas,Srbobran,Mali Iđoš,Bač,Sombor,Odžaci,Bačka Topola i Apatin i savetnice iz PZZSZ Tatjana Grnčarski i Nataša Milić Teofilović.

Iz dnevnika aktivnosti Centra za socijalni rad - Obeležavanje svetskog dana Roma

Opširnije: Iz dnevnika aktivnosti Centra za socijalni rad - Obeležavanje svetskog dana Roma 
U okviru rada savetovališta za brak i porodicu „Rodinka“, Centra za socijalni rad Bački Petrovac tim stručnih radnika,psiholozi i pedagog organizovale su i realizovale aktivnosti koje su bile usmerene na obeležavanje svetskog dana Roma, 8 april.
Planirane su i realizovane aktivnosti:
• promovisanje značajnih ličnosti i događaja iz života Roma,na flip čartu
• promovisanje rada savetovališta i
• sprovođenje ankete u cilju sagledavanja položaja Roma sa aspekta diskriminacije. 

Odobrena finansijska pomoć za realizaciju projekta Bračno i porodično savetovalište "Rođinka"

Dana 02.09.2013.god. u Pokrajinskom sekretarijatu za zdravstvo,socijalnu politiku i demografiju zaključen je Ugovor o dodeli novčanih sredstava iz budžeta AP Vojvodine za 2013.god.,između Pokrajinskog sekretarijata za zdravsvo, socijalnu politiku i demografiju i Centra za socijalni rad Opštine Bački Petrovac Bački Petrovac.
Predmet ugovora je odobrena jednokratna finansijska pomoć, u iznosu od 200.000,00 dinara za sufinansiranje realizacije projekta Bračno i porodično savetovalište "Rođinka" do 31.12.2013.god.

Susret pravnika centara za socijalni rad

Opširnije: Susret pravnika centara za socijalni rad 
Centar za socijalni rad Opštine Bački Petrovac Bački Petrovac je bio domaćin III susreta pravnika centara za socijalni rad kome su prisustvovali pravnici iz csr: Bački Petrovac,Žabalj,Titel,Bečej, Novi  Bečej, Čoka, Kovin, Kanjiža, Kovačica, Temerin, Žitište,Kula, savetnice za socijalnu zaštitu Pokrajinskog zavoda za socijalnu zaštitu,direktorka csr Novi Bečej, i direktorka csr domaćin Aleksandra Arsenin. 

Informator centra za socijalni rad Bački Petrovac

Informator o radu za 2011 g. Centra za socijalni rad Bački Petrovac preuzmite ovde.

Potkategorije

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика