Јавна расправу о нацрту Локалног антикорупцијског плана (ЛАП) за Општину Бачки Петровац

grb opstine vesti На основу Плана и програма рада Радне групе за израду Локалног антикорупцијског плана за Општину Бачки Петровац, који је усвојен на седници дана 28.09.2017. године, јавности Општине Бачки Петровац се упућује на јавну расправу израђен нацрт Локалног антикорупцијског плана(ЛАП) за Општину Бачки Петровац, ради упознавања те давања предлога, примедби и сугестија на исти.

 Јавна расправа о овом планском акту Општине Бачки Петровац је отворена од 13.10. до 20.10.2017. године. У овом периоду је могуће путем електронске поште на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.; Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. послати предлоге, примедбе и сугестије на исти.

 Након сагледавања поднетих предлога, примедби и сугестија, Радна група за израду Локалног антикорупцијског плана (ЛАП) за Општину Бачки Петровац ће сачинити дефинитиван текст нацрта ЛАП-а и исти упутити Општинском већу Општине Бачки Петровац на разматрање и утврђивање предлога.

 Скупштина општине Бачки Петровац има обавезу, да до 31.10.2017. године размотри предлог ЛАП-а и да усвоји овај веома важан плански докуменат.

 

pdf.png LAP - Lokalni antikorupcijski plan Opštine Bački Petrovac (nacrt)  

Preuzmi

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика