104. sednica ( telefonska/elektronska) Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac

grb opstine vestiDana 21.08.2023. godine održana je 104. (telefonska) sednica Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac.

Kontaktirani su sledeći članovi Opštinskog veća: Jasna Šproh, Dragan Krčmar, Srđan Stojanović, Ondrej Bovđiš, Mihal Hatalјa, Gavra Govorčin i Bojana Ilišević.

Zapisnik je sačinila Kristina Benka Stojisavlјević, sekretar Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac.

Sednicu je sazvala predsednica Opštinskog veća, tako što je svim članovima Opštinskog veća elektronskim putem poslat predlog dnevnog reda sa materijalom, radi razmatranja, a sekretar Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac je kontaktirao članove Veća koji su se izjašnjavali povodom jedne tačke dnevnog reda.

D N E V N I  R E D

  1. Razmatranje predloga, te donošenje Rešenja o povećanju aproprijacije ( donacije manifestacije );

Povodom 1. tačke dnevnog reda Opštinsko veće Opštine Bački Petrovac je donelo:

R E Š E Nј E

O POVEĆANјU APROPRIJACIJE

 

1. Uplatom sredstava po osnovu donacija povodom realizacije Slovačkih narodnih svečanosti (744151 – Tekući dobrovolјni transferi od fizičkih i pravnih lica u korist nivoa opštine), povećava se izvor finansiranja: 08 – donacije od nevladinih organizacija i pojedinaca, program: 13 – Razvoj kulture i informisanja, programska aktivnost: 1201-0002 – Jačanje kulturne produkcije i umetničkog stvaralaštva i povećava se pozicija: 127, ekonomska klasifikacija 424 – specijalizovane usluge (4242- usluge obrazovanja, kulture i sporta) za iznos od 120.000,00 dinara.

2. O realizaciji ovog rešenja staraće se Odelјenje za budžet, finansije i poresku administraciju Opštinske uprave Opštine Bački Petrovac.

3. Ovo rešenje objaviti u „Službenom listu Opštine Bački Petrovac“.

 

 

NAPOMENA: Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u ovom Izveštaju koji su upotreblјeni u muškom gramatičkom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola.

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика