105. sednica ( telefonska/elektronska) Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac

grb opstine vestiDana 22.08.2023. godine održana je 105. (telefonska) sednica Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac.

Kontaktirani su sledeći članovi Opštinskog veća: Jasna Šproh, Dragan Krčmar, Srđan Stojanović, Ondrej Bovđiš, Mihal Hatalјa, Gavra Govorčin i Bojana Ilišević.

Zapisnik je sačinila Kristina Benka Stojisavlјević, sekretar Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac.

Sednicu je sazvala predsednica Opštinskog veća, tako što je svim članovima Opštinskog veća elektronskim putem poslat predlog dnevnog reda sa materijalom, radi razmatranja, a sekretar Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac je kontaktirao članove Veća koji su se izjašnjavali povodom jedne tačke dnevnog reda.

D N E V N I  R E D

  1. Razmatranje nacrta i utvrđivanje Odluke o raspisivanju Javnog poziva za učešće direktnih korisnika ( privrednih subjekata) u sprovođenju mera energetske sanacije porodičnih kuća i stanova na teritoriji Opštine Bački Petrovac;

Povodom 1. tačke dnevnog reda Opštinsko veće Opštine Bački Petrovac je donelo:

O D L U K U

 

O RASPISIVANјU JAVNOG POZIVA ZA UČEŠĆE DIREKTNIH KORISNIKA (PRIVREDNIH SUBJEKATA) U SPROVOĐENјU MERA ENERGETSKE SANACIJE PORODIČNIH KUĆA I STANOVA NA TERITORIJI OPŠTINE BAČKI PETROVAC

 

 

NAPOMENA: Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u ovom Izveštaju koji su upotreblјeni u muškom gramatičkom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola.

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика