118. sednica ( telefonska/elektronska) Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac

grb-opstine-vesti.pngDana 06.11.2023. godine održana je 118. (telefonska) sednica Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac.

Kontaktirani su sledeći članovi Opštinskog veća: Jasna Šproh, Dragan Krčmar, Srđan Stojanović, Ondrej Bovđiš, Mihal Hatalјa, Gavra Govorčin i Bojana Ilišević.

Zapisnik je sačinila Kristina Benka Stojisavlјević, sekretar Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac.

Sednicu je sazvala predsednica Opštinskog veća, tako što je svim članovima Opštinskog veća elektronskim putem poslat predlog dnevnog reda sa materijalom, radi razmatranja, a sekretar Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac je kontaktirao članove Veća koji su se izjašnjavali povodom tačaka dnevnog reda.

D N E V N I   R E D

 

  1. Razmatranje nacrta, te utvrđivanje predloga:
  2. A) Rešenja o razrešenju dva člana Školskog odbora Gimnazije „Jan Kolar“ sa domom učenika u Bačkom Petrovcu
  3. B) Rešenja o imenovanju dva člana Školskog odbora Gimnazije „Jan Kolar“ sa domom učenika u Bačkom Petrovcu;
  1. Razmatranje predloga, te donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Projekat saobraćaja i saobraćajne signalizacije na uličnoj mreži kroz naselјeno mesto Gložan;
  1. Razmatranje predloga, te donošenje Rešenja o imenovanju članova Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji Opštine Bački Petrovac;
  1. Razmatranje nacrta, te utvrđivanje predloga Rešenja o obrazovanju stručne Komisije za izradu godišnjih programa zaštite, uređenja i korišćenja polјoprivrednog zemlјišta u Opštini Bački Petrovac.

Povodom 1. tačke dnevnog reda, Opštinsko veće je jednoglasno donelo zaklјučak kojim se utvrđuju: predlog Rešenja o razrešenju dva člana Školskog odbora Gimnazije „Jan Kolar“ sa domom učenika u Bačkom Petrovcu i predlog Rešenja o imenovanju dva člana Školskog odbora Gimnazije „Jan Kolar“ sa domom učenika u Bačkom Petrovcu te se isti prosleđuju Skupštini Opštine Bački Petrovac na razmatranje i donošenje.

                Povodom 2. tačke dnevnog reda Opštinsko veće je jednoglasno donelo Rešenje o davanju saglasnosti na Projekat saobraćaja i saobraćajne signalizacije na uličnoj mreži kroz naselјeno mesto Gložan.

                Povodom3. tačke dnevnog reda Opštinsko veće je donelo Rešenje o imenovanju članova Saveta za bezbednost saobraćaja na putevima na teritoriji Opštine Bački Petrovac.

                Povodom 4. tačke dnevnog reda Opštinsko veće Opštine Bački Petrovac donelo je zaklјučak kojim se utvrđuje predlog Rešenja o obrazovanju stručne Komisije za izradu godišnjih programa zaštite, uređenja i korišćenja polјoprivrednog zemlјišta u Opštini Bački Petrovac i prosleđuje Skupštini Opštine Bački Petrovac na razmatranje i donošenje.

NAPOMENA: Svi izrazi, pojmovi, imenice, pridevi i glagoli u ovom Izveštaju koji su upotreblјeni u muškom gramatičkom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola.

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика