Подршка ђацима првог разреда гимназије

насловна

У уторак 14. децембра 2021. године са почетком у 12:30 часова у свечаној сали гимназије Општина Бачки Петровац је реализовала уручење ваучера ђацима првацима Гимназије ''Јан Колар'' у Бачком Петровцу.

Почетак школе је догађај пун емоција за сваког ђаке прваке, почетак новог периода живота, због чега остаје у сећању за цео живот. Родитељи се увек труде да тај догађај учине што лепшим за своју децу, али без сумње је то велики трошак за буџет породице. Због тога је Општина Бачки Петровац изашла у сусрет родитељима деце која су кренула у први разред гимназије издвојивши одређена средства из буџета општине и припремила за њих поклон ваучере за спортску опрему као и новчану помоћ у износу од 7000 динара. Овом приликом је додељено 76 ваучера а новчана средства су додељена у новембра.

Ваучере је директорки гимназије Јармили Врбовски уручила председница општине Јасна Шпрох, заједно са председником Скупштине општине др Јаном Јованковичом,  потпредседницом НССНМ др Татианом Вујачић и чланом Општинског већа Михалом Хаталом.

IMG 8747

IMG 8752

IMG 8755

IMG 8757

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика