Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

Вести

Опширније: Бачки Петровац у ритму Европе

Председник Општине Бачки Петровац Срђан Симић, заменик председника Општине Јан Брна , председник Скупштине општине Јан ШуЉан и члан Општинског већа Општине Бачки Петровац задужен за област културе Јан Мелег примили су данас у 14.00 часова у згради општине учеснице и учесника манифестације „Србија у ритму Европе“. Нови председник општине се упознао са такмичарима, пожелео им много успеха на наступу, обећао им подршку гласањем и симболично поделио поклоне за публику односно навијаче, који ће заједно са учесницима и делегацијом Општине Бачки Петровац у недеЉу 19. јуна 2016. године отпутовати у Ћуприју и бодрити децу.

Опширније: Бачки Петровац у ритму Европе

Опширније: Извештај са конститутивне седнице СО Бачки Петровац 09.06.2016.

Kонститутивна седница Скупштине општине Бачки Петровац сазвана је од стране Рајка Перића, председника Скупштине општине (из старог сазива Скупштине општине Бачки Петровац) и иста је одржана дана 09.06.2016. године, са почетком у 11,05 часова. 
Седници су присуствовали сви - 30 новоизабрани одборници Скупштине општине Бачки Петровац, на изборима одржаним 24.04.2016. године, којима је Изборна комисија Општине Бачки Петровац издала Уверења о избору за одборника у Скупштини општине Бачки Петровац, и то:

Опширније: Извештај са конститутивне седнице СО Бачки Петровац 09.06.2016.

JLIB_HTML_PAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Преузимање докумената

BANER RAZVOJ

Virtuelni matičar

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

informator o radu

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac