127. седница ( телефонска/електронска) Општинског већа Општине Бачки Петровац

grb-opstine-vesti.pngДана 19.01.2023. године одржана је 127. (телефонска) седница Општинског већа Општине Бачки Петровац.

Контактирани су следећи чланови Општинског већа: Јасна Шпрох, Драган Крчмар, Срђан Стојановић, Ондреј Бовђиш, Михал Хатаља, Гавра Говорчин и Бојана Илишевић.

Записник је сачинила Кристина Бенка Стојисављевић, секретар Општинског већа Општине Бачки Петровац.

Седницу је сазвала председница Општинског већа, тако што је свим члановима Општинског већа електронским путем послат предлог дневног реда са материјалом, ради разматрања, а секретар Општинског већа Општине Бачки Петровац је контактирао чланове Већа који су се изјашњавали поводом тачака дневног реда.

Д Н Е В Н И   Р Е Д

  1. Разматрање предлога, те доношење Закључка којим Општинско веће Општине Бачки Петровац даје сагласност на предлог Плана јавних набавки директних корисника за 2024. годину;
  2. Разматрање предлога, те доношење Решења о привременом уступању на коришћење просторије у јавној својини Општине Бачки Петровац Савезу самосталних синдиката општине Бачка Паланка, Бач и Бачки Петровац;
  3. Разматрање предлога, те доношење Правилника о трећим изменама и допунама Правилника о унутрашњој организацји и систематизацији радних места у Општинској управи и Општинском правобранилаштву Општине Бачки Петровац;

Поводом 1. тачке дневног реда, Општинско веће је једногласно донело Закључак којим Општинско веће Општине Бачки Петровац даје сагласност на предлог Плана јавних набавки директних корисника за 2024. годину.

Поводом 2. тачке дневног реда, једногласно је донето Решења о привременом уступању на коришћење просторије у јавној својини Општине Бачки Петровац Савезу самосталних синдиката општине Бачка Паланка, Бач и Бачки Петровац.

Поводом 3. тачке дневног реда Општинско веће је донело Правилник о трећим изменама и допунама Правилника о унутрашњој организацји и систематизацији радних места у Општинској управи и Општинском правобранилаштву Општине Бачки Петровац.

 

НАПОМЕНА: Сви изрази, појмови, именице, придеви и глаголи у овом Извештају који су употребљени у мушком граматичком роду, односе се без дискриминације и на особе женског пола.

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика