Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

Vesti

Opširnije: Deca iz Osnovne škole „Jan Čajak“ iz Bačkog Petrovca u poseti opštini

U ponedeljak 27. juna 2016. godine u  velikoj  sali Skupštine opštine Bački Petrovac sa početkom u 11.00 časova  deca iz Osnovne škole „Jan Čajak“ iz  Bačkog Petrovca bila su u  poseti opštini. Ista se ostvarila  u okviru letnje razonode u organizaciji nevladine  organizacije YMCA Serbia, koja se već  tradicionalno održava za vreme letnjeg raspusta. Decu su primili predsednik Opštine Bački Petrovac Srđan Simić zajedno  sa načelnicom Opštinske uprave Milinom Labat i bliže im  objasnili rad lokalne samouprave, te uloge i obaveze koje naša lokalna samouprava ima prema svojim građanima.

Opširnije: Deca iz Osnovne škole „Jan Čajak“ iz Bačkog Petrovca u poseti opštini

Opširnije: Izveštaj sa II sednice SO Bački Petrovac 09.06.2016.II sednica Skupštine opštine Bački Petrovac sazvana je po hitnom postupku od strane novoizabranog predsednika Skupštine opštine Jana Šuljana i ista je održana dana 09.06.2016. godine, sa početkom u 18,00 časova.

Opširnije: Izveštaj sa II sednice SO Bački Petrovac 09.06.2016.

Opširnije: Bački Petrovac u ritmu Evrope

Predsednik Opštine Bački Petrovac Srđan Simić, zamenik predsednika Opštine Jan Brna, predsednik Skupštine opštine Jan Šulјan i član Opštinskog veća Opštine Bački Petrovac zadužen za oblast kulture Jan Meleg primili su danas u 14.00 časova u zgradi opštine učesnice i učesnika manifestacije „Srbija u ritmu Evrope“. Novi predsednik opštine se upoznao sa takmičarima, poželeo im mnogo uspeha na nastupu, obećao im podršku glasanjem i simbolično podelio poklone za publiku odnosno navijače, koji će zajedno sa učesnicima i delegacijom Opštine Bački Petrovac u nedelјu 19. juna 2016. godine otputovati u Ćupriju i bodriti decu.

Opširnije: Bački Petrovac u ritmu Evrope

Opširnije: Izveštaj sa konstitutivne sednice SO Bački Petrovac 09.06.2016.

I - konstitutivna sednica Skupštine opštine Bački Petrovac sazvana je od strane Rajka Perića, predsednika Skupštine opštine (iz starog saziva Skupštine opštine Bački Petrovac) i ista je održana dana 09.06.2016. godine, sa početkom u 11,05 časova.
Sednici su prisustvovali svi - 30 novoizabrani odbornici Skupštine opštine Bački Petrovac, na izborima održanim 24.04.2016. godine, kojima je Izborna komisija Opštine Bački Petrovac izdala Uverenja o izboru za odbornika u Skupštini opštine Bački Petrovac, i to:

Opširnije: Izveštaj sa konstitutivne sednice SO Bački Petrovac 09.06.2016.

Strana 20 od 20