Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

Centar za socijalni rad

Informator o radu Centra za socijalni rad za 2014.god preuzmite ovde.

 

Čítať ďalej: Radionica na temu “Porodično vaspitanje“

Dana 14.05.2015.godine u prostorijama opštinske Turističke organizacije održana je druga radionica, namenjena hraniteljima, na temu “Porodično vaspitanje“. Autorka i voditeljka radionice je bila,pedagog Centra za socijalni rad, Valeria Fabian. U okviru izabrane teme, autorka se posebno osvrnula na roditeljske stilove i autoritet, vaspitne mere ( nagrade i kazne) i postavljanje granica i disciplinu. Radionici koja je bila interaktivnog tipa prisustvovalo je 7 hranitelja. Opšti utisak voditelja radionice je da je rad  protekao u dobroj atmosferi, hranitelji su bili zadovoljni novim informacijama i znanjima koja su dobili. Ocenili su rad i prezentovanje sadržaja, od strane voditeljke radionice, visoko profesionalno.

Čítať ďalej: Radionica na temu “Porodično vaspitanje“

Čítať ďalej: Put do kompetentnog hraniteljstva

Dana 26.03.2015.godine u prostorijama opštinske Turističke organizacije održana je prva radionica na temu“Put do kompetentnog hraniteljstva - gubici,odvajanje“.Autorka i voditeljka radionice je bila,psiholog Centra za socijalni rad,Biljana Drakulić.Radionici koja je bila interaktivnog tipa prisustvovalo je 12 hranitelja.Opšti utisak voditelja radionice je da je rad  protekao u dobroj atmosferi,hranitelji su bili zadovoljni novim informacijama i znanjima koja su dobili.Ocenili su rad i prezentovanje sadržaja,od strane voditeljke radionice, visoko profesionalno.

Čítať ďalej: Put do kompetentnog hraniteljstva

Čítať ďalej: Iz dnevnika aktivnosti Centra za socijalni rad 
U organizaciji Centra za socijalni rad Opštine Bački Petrovac Bački Petrovac 29.09.2014.god. održan je susret sa korisnicima Doma za duševno obolela lica "1. Oktobar" iz Starog Leca. Susret je upriličen u prostorijama Turističke organizacije u Bačkom Petrovcu.Korisnici iz doma su imali priliku da se sretnu sa srodnicima koji su za tu priliku bili pripremljeni i informisani. Susretu su prisustvovale stručne saradnice iz Pokrajinskog zavoda za socijalnu zaštitu,Tatijana Grnčarski, Snežana Đorić i Zorica, mlada koleginica iz Holandije koja obavlja stručnu praksu u zavodu.

Čítať ďalej: Iz dnevnika aktivnosti Centra za socijalni rad

Čítať ďalej: Uručena novčana sredstva deci iz porodica nosioca prava na socijalnu pomoć 
Dana 02.09.2014.god. u Svečanoj sali SO-e Bački Petrovac deci iz porodica nosioca prava na novčanu socijalnu pomoć uručena novčana sredstva u cilju pružanja podrške porodici za polazak dece u školu.
Svakom detetu koja se redovno školuju,za njih 73,je uručena novčana pomoć u iznosu od 2.500,00 din.Uz podršku lokalne samouprave Centar za socijalni rad je i ove godine iz sredstava za jnp opredelio određenu sumu sredstvava za decu.Susret za decu i njihove roditelje je upriličen navedenog dana sa početkom u 14 h.Prisutnima se obratio predsednik Opštine Pavel Marčok i direktorka Centra za socijalni rad Aleksandra Arsenin.

Čítať ďalej: Uručena novčana sredstva deci iz porodica nosioca prava na socijalnu pomoć

JLIB_HTML_PAGE_CURRENT_OF_TOTAL

Podkategórie