Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

Centar za socijalni rad

Opširnije: Promocija usluge povremeni porodični smeštaj

Centar za socijalni rad opštine Bački Petrovac je 27.03.2017. godine u prostorijama Turističke organizacije Bački Petrovac realizovao promociju usluge Povremeni porodični smeštaj. Promociji su prisustvovali predstavnici zdravstvenog, obrazovnog sistema, lokalne samouprave, opštinske Komisije za procenu potreba za pružanjem dodatne podrške detetu i učeniku kao i predstavnici pisanih i elektronskih medija.

Opširnije: Promocija usluge povremeni porodični smeštaj

Opširnije: Potpisivanje protokola sa CPSU

Dana, 23.01.2017. godine u prostorijama Centra za socijalni rad održan je radni sastanak v.d. direktorke centra Biljana Drakulić i stručnih radnika centra sa direktorkom Centra za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad, Ivanom Koprivicim i supevizorom centra Vesnom Aničić. Na sastanku su stručni radnici razmenili svoja iskustva u dosadašnjem radu kao i i aktivnosti koje predstoje u narednom periodu u okviru saradnje ove dve ustanove.

Opširnije: Potpisivanje protokola sa CPSU

Centar za socijalni rad Opštine Bački Petrovac je u toku decembra realizovao dodelu jednokratne novčane pomoći porodicama sa decom kao i ostarelim, samačkim domaćinstvima bez porodične podrške u cilјu zadovolјenja egzistencijalnih potreba kao podrška i pomoć porodicama za prevazilaženje predstojećeg zimskog perioda. Porodice koje su obuhvaćene akcijom nalaze se u sistemu socijalne zaštite kroz ostvareno pravo na novčanu socijalnu pomoć.

Opširnije: Dodela jednokratne novčane pomoći

Opširnije: Tribina „NASILJE JE ZLOČIN - PRIJAVITE GA“

U petak 2. decembra 2016.godine u velikoj sali Skupštine opštine Bački Petrovac sa početkom u 18.00 časova održana je tribina u okviru međunarodne kampanje „16 dana aktivizma borbe protiv nasilje nad ženama“ pod nazivom „ NASILJE JE ZLOČIN – PRIJAVITE GA“ . Organizator ove tribine je bio Savet za rodnu ravnopravnost Skupštine opštine Bački Petrovac u saradnji sa Pokrajinskim zavodom za ravnopravnost polova.

Opširnije: Tribina „NASILJE JE ZLOČIN - PRIJAVITE GA“

Opširnije: Decenija Centra za socijalni rad

Povodom 10 godina postojanja i rada Centra za socijalni rad Opštine Bački Petrovac dana 08. novembra 2016. godine održana je prigodna svečanost u velikoj sali Skupštine opštine Bački Petrovac. Tom prilikom je dat osvrt na rad Centra za socijalni rad u vidu prezentacije gde je predstavljen rad i aktivnosti.

Jubileju su prisustvovali pomoćnica ministra Ministarstva za rad, zapošljavanje i boračka pitanja u oblasti briga o porodici i socijalna zaštita Branka Gajić, pokrajinski sekretar za socijalnu politiku, demografiju i ravnopravnost polova Predrag Vuletić, predstavnici Pokrajinskog zavoda za socijalnu zaštitu, predsednik Opštine Bački Petrovac Srđan Simić sa saradnicima, kolege i saradnici iz drugih ustanova i instutucija u lokalnoj zajednici kao i predstavnici nevaldinog sektora sa kojima centar za socijalni rad u svom svakodnevnom radu ostvaruje intezivnu saradnju.

Opširnije: Decenija Centra za socijalni rad

Strana 15 od 19

Potkategorije