Centar za socijalni rad

Centar za socijalni rad obezbedio sredstva za razvijanje i unapređenje usluge bračno i porodično savetovalište „Rodinka“

U ime Centra za socijalni rad opštine BačkiPetrovac, direktorka centra, Bilјana Drakulić, je dana, 20.06.2019. godine u poslaničkom klubu Skupštine AP Vojvodine, potpisala Ugovor o dodeli novčanih sredstava iz budžeta AP Vojvodine, u iznosu od 300.000,00 dinara, po javnom konkursu za finansiranje programa „“Razvijanje i unapređenje usluge bračno i porodično savetovalište „Rodinka“.

Povodom obeležavanja 15. Maja Međunarodnog dana porodice održan Okrugli sto na temu „Izazovi moderne porodice – multisektorski pogled“

Opširnije: Povodom obeležavanja 15. Maja Međunarodnog dana porodice održan Okrugli sto na temu „Izazovi...

Centar za socijalni rad nastavlja tradiciju u obeležavanju Međunarodnog dana porodice organizovanjem stručnih aktivnosti. Ovoga puta organizovao je okrugli sto na temu „Izazovi moderne porodice – multisektorski pogled“, koji je održan u maloj Sali opštine Bački Petrovac.

Manifestacija „Kad nevidljivi postanu vidljivi“ održana tradicionalno po šesti put u organizaciji CSR Bački Petrovac

Opširnije: Manifestacija „Kad nevidljivi postanu vidljivi“ održana tradicionalno po šesti put u organizaciji...

Dana, 09.05.2019. godine relizovana manifestacija pod nazivom „Kad nevidljivi postanu vidljivi“ – susreti korisnika ustanova socijalne zaštite sa srodnicima, kao i stručnih saradnika. Manifestacija je održana iz dva dela, prvi deo se realizovao u prostorijama TO Bački Petrovac, gde je centralni događaj predstavljao lični susret korisnika i njihovih srodnika, kao i razmena iskustava i znanja stručnih radnika CSR i ustanova.

Centar za socijalni rad i Nacionalna služba za zapošlјavanje potpisali Ugovor o sprovođenju programa stručne prakse

Centar za socijalni rad opštine Bački Petrovac je dana 12.04.2019. godine potpisao Ugovor o sprovođenju programa stručne prakse , sa Nacionalnom službom za zapošlјavanje Filijala Novi Sad, puteg kojeg  je radno angažovapo stručnog radnika , master socijalnog radnika, na radno mesto voditelј slučaja za period od godinu dana.

Preventivni rad sa porodicama u Bračnom i porodičnom savetovalištu Rodnika

Imate pitanja/ izazove ili nedoumice na partnerskom, bračnom, roditeljskom, porodičnom i ličnom planu?!

Bračno i porodično savetovalište „Rodinka“ u Bačkom Petrovcu je mesto za Vas, Vašeg partnera/ku, porodicu gde Vam nudimo besplatnu stručnu pomoć i podršku.

Više informacija na plakatu ispod.

Potkategorije

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика