Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

Centar za socijalni rad

Opširnije: Saradnja centra za socijalni rad  i akva parka „Petroland“

Centar za socijalni rad opštine Bački Petrovac je uspostavio saradnju sa akva parkom „Petroland“ iz Bačkog Petrovca obezbeđivanjem korišćenja sadržaja akva parka, bez nakanade, za korisnike ustanova socijalne zaštite. Ustanove socijalne zaštite obuhvaćene navedenom saradnjom su dugogodišnji saradnici centra i učesnici tradicionalnih aktivnosti centra pod nazivom „Kad nevidljivi postanu vidljivi“, Dom iz Starog Leca, Čuruga. Stare Moravice, Veternika i Novog Bečeja.

Opširnije: Saradnja centra za socijalni rad i akva parka „Petroland“

Opširnije: Konferencija slučaja u Bačkom Petrovcu

Dana 26.07.2019. godine u maloj sali Opštine Bački Petrovac održana je konferencija slučaja u saradnji sa Udruženjem Roma Novi Bečej- SOS telefon na jezicima nacionalnih manjina, a u okviru projekta „Integrisani odgovor na nasilјe nad ženama u Republici Srbiji- II faza“ podržan od strane Vlade R. Srbije uz podršku Švedske agencije za razvoj.

Opširnije: Konferencija slučaja u Bačkom Petrovcu

Opširnije: Medijska prezentacija projekta centra za socijalni rad „Razvijanje i unapređenje usluge...

Dana 15.07.2019. godine u maloj  sali opštine Bački Petrovac održana je medijska prezentacija projekta Centra za socijalni rad „Razvijanje i unapređenje Bračnog i porodičnog savetovališta „Rodinka“ . O značaju projekta i aktivnostima medijima su se obratili  direktorka centra Biljana Drakulić, psiholog Milka Grbić, kao i zamenik predsednikа opštine Jan Brna .

Opširnije: Medijska prezentacija projekta centra za socijalni rad „Razvijanje i unapređenje usluge...

U ime Centra za socijalni rad opštine BačkiPetrovac, direktorka centra, Bilјana Drakulić, je dana, 20.06.2019. godine u poslaničkom klubu Skupštine AP Vojvodine, potpisala Ugovor o dodeli novčanih sredstava iz budžeta AP Vojvodine, u iznosu od 300.000,00 dinara, po javnom konkursu za finansiranje programa „“Razvijanje i unapređenje usluge bračno i porodično savetovalište „Rodinka“.

Opširnije: Centar za socijalni rad obezbedio sredstva za razvijanje i unapređenje usluge bračno i porodično...

Opširnije: Povodom obeležavanja 15. Maja Međunarodnog dana porodice održan Okrugli sto na temu „Izazovi...

Centar za socijalni rad nastavlja tradiciju u obeležavanju Međunarodnog dana porodice organizovanjem stručnih aktivnosti. Ovoga puta organizovao je okrugli sto na temu „Izazovi moderne porodice – multisektorski pogled“, koji je održan u maloj Sali opštine Bački Petrovac.

Opširnije: Povodom obeležavanja 15. Maja Međunarodnog dana porodice održan Okrugli sto na temu „Izazovi...

Strana 7 od 19

Potkategorije