Centar za socijalni rad

Razvijanje i unapređenje usluge bračnog i porodičnog savetovališta

Opširnije: Razvijanje i unapređenje usluge bračnog i porodičnog savetovališta

Saradnja centra za socijalni rad i kupališta u Opštini Bački Petrovac

Opširnije: Saradnja centra za socijalni rad i kupališta u Opštini Bački Petrovac

Inicijativu centra za socijalni rad opštine Bački Petrovac da se tokom letnje sezone 2022.g. omogući besplatno korišćenje kupališta u opštini Bački Petrovac za porodice sa decom sa smetnjama u razvoju autističnog spektra prihvatila su sva opštinska kupališta. Kupališta „Oaza“ MB Gložan i PD“Maglić“ Bazeni  porodice mogu da koriste tokom cele sezone dok je korišćenje sadržaja Akva parka“Petrolend“ omogućeno porodicama dva puta u sezoni.

Prezentacija usluge lični pratilac u opštini Bački Petrovac

Opširnije: Prezentacija usluge lični pratilac u opštini Bački Petrovac

Dana, 01.06.2022.g. u Bačkoj Palanci  održana je tribina pod nazivom „ Prezentacije lokalne usluge u socijalnoj zaštiti lični pratilac„ u organizaciji Centra za socijalni rad opštine Bačka Palanka. Aktivno učešće u tribini uzeo je centar za socijalni rad opštine Bački Petrovac. v.d.direktora Biljana Drakulić predstavila je lokalnu uslugu lični pratilac u opštini Bački Petrovac, kroz nekoliko celina, razvoj usluge, stručne procedure koje sprovodi centar po zahtevu roditelja/staratelja, organizacija usluge, izazovi u relaizaciji same usluge.

Vetar u leda - saradnja Centra za socijalni rad i Avalon edukativnog centra

Opširnije: Vetar u leda -  saradnja Centra za socijalni rad  i Avalon edukativnog centra

Talenat je dar koji treba da se prepozna i podrži. Mi smo zajednica koja ima viziju razvoja da je potrebno stvarati iste mogucnosti za sve bez obzira na razlicitost.

U SUSRET MATURAMA – SARADNJA CENTRA ZA SOCIJALNI RAD I CRVENOG KRSTA

Opširnije: U SUSRET MATURAMA – SARADNJA CENTRA ZA SOCIJALNI RAD I CRVENOG KRSTA

Centar za socijalni rad i Opštinska organizacija Crvenog krsta pokrenuli su akciju pod nazivom „U susret maturama“ koja za cilj ima podršku deci i mladima iz socijalno ugrožnih porodica koji završavaju osnovno ili srednje obrazovanje.

Potkategorije

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика