Centar za socijalni rad

Procedura za dobijanje dozvole za kretanje u vreme zabrane kretanja

Opširnije: Procedura za dobijanje dozvole za kretanje u vreme zabrane kretanja

Građanin se obraća zahtevom za izdavanje dozvole za kretanje u vreme zabrane kretanja jedinici lokalne samouprave u mestu u  kojem živi.

Izdavanje dozvola za kretanje tokom policijskog časa

Opširnije: Izdavanje dozvola za kretanje tokom policijskog časa

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, po ovlašćenju predsednice Vlade Republike Srbije Ane Brnabić, tokom vanrednog stanja, u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova kontrolisaće i vršiće izdavanje dozvola za kretanje u vreme policijskog časa.

SAOPŠTENJE ZA JAVNOST ISPLATA SOCIJALNIH DAVANJA

Vlada Republike Srbije, na predlog ministra za rad, zapošlјavanje, boračka i socijalna pitanja Zorana Đorđevića, donela je Zaklјučak  da se korisnicima kojima pravo na isplatu socijalnih davanja ističe 15. marta 2020. godine i kasnije, a nadležni organ nije odlučio o dalјem korišćenju, to pravo produžava na osnovu ranije donetih rešenja, najduže tri meseca, odnosno dok traje vanredno stanje.

OBAVEŠTENJE Centra za socialni rad opštine Bački Petrovac

Rad Centra za socijalni rad, za vreme trajanja vanrednog stanja, оrganizovan je  svaki radni dan u trajanju od 7.00 – 15.00 časova.

U ORGANIZACIJI CSR BAČKI PETROVAC ODRŽANA OBUKA "FUNKCIONALNE I PSIHOLOŠKE POTREBE ONKOLOŠKIH PACIJENATA"

Opširnije: U ORGANIZACIJI CSR BAČKI PETROVAC ODRŽANA OBUKA

Centar za socijalni rad Bački Petrovac u saradnji sa  Ekumenskom humanitarnom organizacijom i Institutom za onkologiju Vojvodine, Sremska Kamenica,  organizovao je obuku na temu „Funkcionalne i psihološke potrebe onkoloških pacijenata“, koja je održana u utorak i sredu, 10. i 11. marta 2020. godine u Bačkom Petrovcu u prostorijama Doma zdravlja Bački Petrovac.

Potkategorije

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика