Centar za socijalni rad

PREVENTIVNE RADIONICE ZA RODITELJE

Opširnije: PREVENTIVNE RADIONICE ZA RODITELJE

Dana 25.09.2019. godine u prostorijama Turističke organizacije opštine Bački Petrovac održan je set radionica sa ciljem osnaživanja roditeljske i partnerske uloge, kao i informisanja o prepoznavanju razvojnih izazova/ faze svake porodice.

Školski pribor za decu porodica korisnika novčane socijalne pomoći

Opširnije: Školski pribor za decu porodica korisnika novčane socijalne pomoći

Saradnja Centra za socijalni rad opštine Bački Petrovac i grupe na društvenoj mreži facebook Mamy Petrovčanky - Mame Petrovčanke se i ove godine nastavlja.

Saradnja centra za socijalni rad i akva parka „Petroland“

Opširnije: Saradnja centra za socijalni rad  i akva parka „Petroland“

Centar za socijalni rad opštine Bački Petrovac je uspostavio saradnju sa akva parkom „Petroland“ iz Bačkog Petrovca obezbeđivanjem korišćenja sadržaja akva parka, bez nakanade, za korisnike ustanova socijalne zaštite. Ustanove socijalne zaštite obuhvaćene navedenom saradnjom su dugogodišnji saradnici centra i učesnici tradicionalnih aktivnosti centra pod nazivom „Kad nevidljivi postanu vidljivi“, Dom iz Starog Leca, Čuruga. Stare Moravice, Veternika i Novog Bečeja.

Konferencija slučaja u Bačkom Petrovcu

Opširnije: Konferencija slučaja u Bačkom Petrovcu

Dana 26.07.2019. godine u maloj sali Opštine Bački Petrovac održana je konferencija slučaja u saradnji sa Udruženjem Roma Novi Bečej- SOS telefon na jezicima nacionalnih manjina, a u okviru projekta „Integrisani odgovor na nasilјe nad ženama u Republici Srbiji- II faza“ podržan od strane Vlade R. Srbije uz podršku Švedske agencije za razvoj.

Medijska prezentacija projekta centra za socijalni rad „Razvijanje i unapređenje usluge savetovališta „RODINKA“

Opširnije: Medijska prezentacija projekta centra za socijalni rad „Razvijanje i unapređenje usluge...

Dana 15.07.2019. godine u maloj  sali opštine Bački Petrovac održana je medijska prezentacija projekta Centra za socijalni rad „Razvijanje i unapređenje Bračnog i porodičnog savetovališta „Rodinka“ . O značaju projekta i aktivnostima medijima su se obratili  direktorka centra Biljana Drakulić, psiholog Milka Grbić, kao i zamenik predsednikа opštine Jan Brna .

Potkategorije

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика