Centar za socijalni rad

Obeležavanje meseca starijih – poseta najstarijim građanima u njihovim domovima

Opširnije: Obeležavanje meseca starijih – poseta najstarijim građanima u njihovim domovima

Dana, 19.10.2020. g. Centar za socijalni rad u saradnji sa Opštinom Bački Petrovac i službom  “Kućna nega i pomoć u kući” realizovao je akciju u okviru obeležavanja meseca starijih. Predsednica opštine Jasna Šproh, direktorka centra za socijalni rad Biljana Drakulić i koordinator službe Nemanja Tolimir, posetili su domove najstarijih sugrađana u našoj opštini u svim naseljenim mestima.

Humanitarna akcija za predstojeći zimski period

Opširnije: Humanitarna akcija za predstojeći zimski periodCentar za socijalni rad opštine Bački Petrovac nastavlja svoju saradnju sa udruženjima građana na teritoriji opštine u okviru humanitarnih akcija. Udruženje žena Kulpina,udruženje osoba za invaliditetom“Zagrljaj“  kao i grupa mladih žena iz Kulpina je dana 27.09.2020.godine, u okviru tradicionalno kulturne manifestacije „Svadba nekad i sad“  organizovali  humanitarni bazar.

I ove godine nije izostala podrška za školovanje dece iz materijalno ugriženih porodica

Opširnije: I ove godine nije izostala podrška za školovanje dece iz materijalno ugriženih porodica

Centar za socijalni rad   je  tokom septembra realizovao,  tradicionalnu akciju podele jednokratne novčane pomoći porodicama  sa decom školskog uzrasta koje su ostvarile pravo na novčanu socijalnu pomoć u sistemu socijalne zaštite.

Radni sastanak Centra za socijalni rad i Centra za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad

Opširnije: Radni sastanak Centra za socijalni rad  i Centra za porodični smeštaj i usvojenje Novi SadDana, 28.09.2020. godine u prostorijama centra za socijalni rad opštine Bački Petrovac održan je radni sastanak sa supervizokom, Vesnom Aničić i savetnicom za porodični smeštaj Džingurski Ivanom iz Centra za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad.

Za bezbrižnije odrastanje male dece u socijalno ugroženim porodicama

Opširnije: Za bezbrižnije odrastanje male dece u socijalno ugroženim porodicama

Tradicionalna saradnja Centra za socijalni rad i grupe na društvenoj mreži facebook Mamy Petrovčanky - Mame Petrovčanke i ove godine se nastavlja. Za bezbrižnije odrastanje  primerenu brigu male dece u socijalno ugroženim porodicama „mame“ su obezbedile  putem manifestacije „Mama Bazar“ održane 12.09.2020.g u Bačkom Petrovcu,  garderobu i opremu za  bebe/dečija kolica, stolica za hranjenje/ i decu do 7. godina starosti, kao i različite dečije rekvizite za igru i razonodu, trotineti, roleri i sl.

Potkategorije

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика