Centar za socijalni rad

Dodelјena sredstva od strane Pokrajinske vlade APV Centru za socijalni rad

Opširnije: Dodelјena sredstva od strane Pokrajinske vlade APV Centru za socijalni rad

U četvrtak 19.05.2022. godine u holu Pokrajinske vlade se relizovalo svečano uručenje ugovora od strane Pokrajinske vlade APV za unapređenje usluga socijalne zaštite. Centar za socijalni rad je dobio 400.000,00 dinara za finansiranje Projekta „ Razvijanje i unapređenje usluga Bračnog i porodičnog sqvetovališta „Rodinka“.

Podrška porodicama sa decom i mladima sa teškoćama u razvoju

Opširnije: Podrška porodicama sa decom i mladima sa teškoćama u razvoju

Centar za socijalni rad opštine Bački Petrovac je u toku aprila ove godine realizovao akciju  kojom je materijalno podržao porodice sa decom i mladima sa smetnjama u razvoju a koja su ostvarila pravo na dodatak za pomoć i negu drugog lica / osnovni i uvećani/.

Otvorena vrata hranitelјstva

Opširnije: Otvorena vrata hranitelјstva

Centar za socijalni rad opštine Bački Petrovac je u toku 2022. godine domaćin realizacije aktivnosti „Otvorena vrata hranitelјstva“ u organizaciji Centra za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad.  Navedena aktivnost je namenjena hranitelјima sa teritorije opština Bački Petrovac, Bač, Bačka Palanka, Titel i Vrbas.

Humanost za vreme darivanja iz dana u dan 2

Opširnije: Humanost za vreme darivanja iz dana u dan 2

Centar za socijalni rad i ove godine je prihvatio poziv bajkera opštine Bački Petrovac za saradnju koji su za decu naše opštine obezbedili 117 paketića. Paketići su uručeni deci iz materijalno ugroženih porodica ,članovima Udruženja roditelja dece sa posebnim potrebama „MY“ iz Bačkog Petrovca, članovima udruženja osoba sa invaliditetom „Zagrljaj“ iz Kulpina.

Centar za socijalni rad i Nacionalna služba za zapošlјavanje potpisali Ugovor o sprovođenju programa „Moja prva plata“

Opširnije: Centar za socijalni rad i Nacionalna služba za zapošlјavanje potpisali Ugovor o sprovođenju...

Centar za socijalni rad opštine Bački Petrovac je dana 16.12.2021. godine potpisao Ugovor o sprovođenju programa „Moja prva plata“, sa Nacionalnom službom za zapošlјavanje Filijala Novi Sad, puteg kojeg  je radno angažovao stručnog radnika, socijalnog radnika, na radno mesto voditelј slučaja za period od devet meseci.

Potkategorije

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика