Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+

Centar za socijalni rad

Opširnije: Susret pravnika centara za socijalni rad 
Centar za socijalni rad Opštine Bački Petrovac Bački Petrovac je bio domaćin III susreta pravnika centara za socijalni rad kome su prisustvovali pravnici iz csr: Bački Petrovac,Žabalj,Titel,Bečej, Novi  Bečej, Čoka, Kovin, Kanjiža, Kovačica, Temerin, Žitište,Kula, savetnice za socijalnu zaštitu Pokrajinskog zavoda za socijalnu zaštitu,direktorka csr Novi Bečej, i direktorka csr domaćin Aleksandra Arsenin. 

Opširnije: Susret pravnika centara za socijalni rad

Informator o radu za 2011 g. Centra za socijalni rad Bački Petrovac preuzmite ovde.

Dana 14.06.2010.god. Zaključen je Ugovor o dodeli novčanih sredstava iz budžeta AP Vojvodine, između Autonomne Pokrajine Vojvodine- Pokrajinskog Sekretarijata za socijalnu politiku i Centra za socijalni rad Opštine Bački Petrovac o dodeli novčanih sredstava iz budžeta AP Vojvodine za 2010.god.
Predmet ugovora je jednokratna finansijska pomoć, u iznosu od 500.000,00 din.ara za sufinansiranje realizacije projekta „Edukacijska kuća“.

Vd Direktorica

Aleksandra Arsenin

 

Centar za socijalni rad Opštine Bački Petrovac u Bačkom Petrovcu , od 01.06.2010.god. pruža usluge podrške, pomoći i nege starim, invalidnim i hronično obolelim licima. Ove usluge će se pružati  navedenim kategorijama lica do 31.10.2010.god. Rad službe pomoći i nege u kući finansiran je od strane Nacionalne službe za zapošljavanje, na osnovu Odluke o odobravanju sprovođenja javnih radova. Na sprovođenju javnih radova angažovano je devet lica, dva lica sa I i II stepenom stručne spreme, šest lica sa III i IV stepenom stručne spreme i jedno lice sa VII stepenom stručne spreme.
Poslovi predviđeni projektom javnog rada su:
1. POMOĆ U KUĆI
Pružanje pomoći u obezbeđivanju ishrane
Pomoć u održavanju lične higijene i higijene stana
Pomoć u zagrevanju prostorija

Opširnije: Informacija iz Centra za socijalni rad opštine Bački Petrovac o sprovođenju javnih radova

Informator centra za socijalni rad Bački Petrovac preuzmite ovde.

Strana 13 od 13

Potkategorije