Pejzazi opstine

Izbor jezika / Výber jazyka

A- A A+
Menu

U okviru projekta Podsticanje zapošljavanja mladih u dunavskom regionu južne Bačke koji Opština Bački Petrovac sprovodi u okviru programa „Podrška Evropske unije aktivnom uključivanju mladih“ u partnerstvu sa Opštinom Bač i Centrom za proaktivno poslovanje BiznisNova iz Novog Sada, realizovaće se OBUKE ZA MLADE.

Projekat je započeo sa implementacijom 24. decembra 2018. godine, a finansiran je iz sredstava EU. Ukupna vrednost projekta je 179.354,05 eur., od čega donacija EU iznosi 161.382,77 eur.

Ciljna grupa obuka su mladi, nezaposleni ljudi sa prebivalištem na teritoriji Opštine Bački Petrovac, koji će kroz projekat steći nova znanja, veštine I iskustva u oblasti preduzetništva, samozapošljavanja, izvora finansiranja preduzetničkih ideja i biznis start-up kroz povezivanje sa drugim učesnicima obuka iz regiona i institucijama od značaja za započinjanje sopstvenog posla.

Obuke će se održavati u Baču i Bačkom Petrovcu. Planirano je održavanje ukupno 20 dana obuka, i to po 10 dana u svakom mestu. Obuke će voditi stručni predavači, na teme: registracija poslovnih subjekata, preduzetništvo, komunikacione veštine, poslovno planiranje, marketing i prodaja, finansijsko upravljanje i veštine upravljanja poslovanjem i izvori finansiranja.

Po završetku obuke svaki učesnik dobija sertifikat.

(Napomene: za sve učesnike obezbeđen je besplatan prevoz na relaciji Bački Petrovac – Bač –Bački Petrovac, sav radni materijal i osveženje).

Pozivamo sve zainteresovane da se uključe i postanu deo našeg projekta, budu polaznici obuka, dobiju nova saznanja, steknu dodatne kompetencije i veštine i umreže se sa svojim kolegama iz drugih opština i regiona.

Više o samom projektu i predviđenim obukama možete dobiti u kancelariji za LER Opštine Bački Petrovac kod Danijele Fekete Kerhoni koordinatorke projekta ili Kristine Peškir koordinatorke Dunavskog resursnog centra za mlade u Bačkom Petrovcu.

Kontakt: 021/780-378 lokal 218 ili 222, mail: JLIB_HTML_CLOAKING ili JLIB_HTML_CLOAKING

Rok za prijavu: 20.12.2019.g.

ZAIZBORE2020

Преузимање докумената

BANER RAZVOJ

Virtuelni matičar

objedinjena procedura

Katastar nepokretnosti - RGZ

Lista javnih nabavki

pravna pomoc

Zaštita životne sredine

informator o radu

Pregled javne imovine

registar stambenih baner

Komasacija Bački Petrovac