Javni poziv za učešće u programu povećanje konkurentnosti preduzetnika

  JAVNI POZIV

ZA UČEŠĆE U PROGRAMU ZA POVEĆANJE KONKURENTNOSTI PREDUZETNIKA, PREDUZETNIČKIH RADNJI, MALIH I SREDNJIH PREDUZEĆA NA TERITORIJI OPŠTINE BAČKI PETROVAC

 Opština Bački Petrovac i Regionalna razvojna agencija Bačka objavljuju javni poziv za prijavu zainteresovanih polaznika Programa za povećanje konkurentnosti preduzetnika, preduzetničkih radnji, malih i srednjih preduzeća sa teritorije Opštine Bački Petrovac.

 Program obuka sprovodiće se u Opštini Bački Petrovac u periodu od maja do juna 2013. godine. Program obuka se sprovodi po metodologiji Nacionalne agencije za regionalni razvoj, a obuke drže sertifikovani predavači Akreditovane Regionalne razvojne agencije Bačka.

 Ciljevi sprovođenja ovog programa su obuka do 100 fizičkih lica koja su zainteresovana da pokrenu sopstveni biznis i 50 malih i srednjih preduzeća i preduzetničkih radnji koja žele da povećaju konkurentnost svog poslovanja.

 Učešće u programu obuka za sve polaznike je besplatno. Svi polaznici nakon završenog programa obuka dobijaju Sertifikat koji je priznat od strane Nacionalne službe za zapošljavanje, Fonda za razvoj Republike Srbije i drugih republičkih organa.

 

 Prijavne formulare za prijave na obuke za pravna ili fizička lica možete preuzeti na sajtu opštine https://www.backipetrovac.rs/ , ili lično u kancelariji ispostave Nacionalne Službe za Zapošljavanje, ul. Maršala Tita 5-7, ili u KLER Opštine Bački Petrovac, Kolarova 6, kancelarija broj 7 (I sprat).

 

 OPIS OBUKA:

 1.   Kako započeti sopstveni biznis - start up paket (ciljna grupa: fizička lica, preduzetnici, nezaposlena lica ) - trajanje obuke 3 dana,

od 27. -29. 05.2013. godine. Sertifikati koji se dobijaju na ovoj obuci su priznati od strane Nacionalne službe za zapošljavanje u programima dodele subvencija za samozapošljavanje. 

 2.   Priprema biznis plana i poslovanje sa bankama (ciljna grupa: mala i srednja preduzeća, preduzetničke radnje, potencijalni preduzetnici) - trajanje obuke 2 dana.

 3.   Inovacije - uvod (ciljna grupa: mala i srednja preduzeća, preduzetničke radnje, potencijalni preduzetnici) - trajanje obuka 1 dan.

 4.   Izvoz za one koju prvi put izvoze (ciljna grupa mala i srednja preduzeća, preduzetničke radnje) - trajanje obuka 2 dana.

 5.   Prodaja i marketing (ciljna grupa: mala i srednja preduzeća, preduzetničke radnje) - trajanje obuka 2 dana.

 6.   Priprema za jedinstveno evropsko tržište (ciljna grupa mala i srednja preduzeća, preduzetničke radnje) - trajanje obuke 1 dan.

 7.   Informacione tehnologije i poslovanje (ciljna grupa mala i srednja preduzeća, preduzetničke radnje) - trajanje obuke 1 dan.

 

Zainteresovani kandidati prijavu treba da dostave putem e-maila na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., ili putem preporučene pošte na adresu Opštine Bački Petrovac, Kolarova 6, 21470 Bački Petrovac, sa naznakom ''prijava za obuku preduzetnika'' ili lično na pisarnici Opštine Bački Petrovac (Kontakt:Jan Jovankovič, 021 780 378, lokal 118).

 Kandidati se mogu prijaviti najviše na 3 ponuđene obuke

 

Konkurs je otvoren do 23. maja 2013.godine.

 

word.gif Javni poziv za povećanje konkurentnosti - tekst konkursa

word.gif Javni poziv - Prijavni formular - fizička lica

word.gif Javni poziv - Prijavni formular - Pravna lica

Izbor jezika • Výber jazyka • Избор језика